Pre lepší online zážitok používame cookies. Pomáhajú nám analyzovať návštevnosť, prispôsobiť reklamu a zvyšovať kvalitu služieb. Viac informácií a možnosti nastavenia tu.

Zohriatie penisu: Nevyhnutná rozcvička pred každým cvičením

Pred vykonávaním akýchkoľvek cvičení na penis by ste sa mali vždy rozcvičiť tým, že zohrejte svoj penis. Zohriatie penisu pomáha, aby bol lepšie pripravený na momenty, kedy bude naťahovaný a taktiež je todobrá prevencia proti zraneniam.

 

Vaša zahrievacia rutina: Áno, naozaj myslím zohriatie penisu

Zohrievanie znamená zohriať váš penis pred tým, ako začnete s cvikmi. Zohriatie sa pred cvičením penisu je rovnako dôležité, ako rozcvičenie sa pred tým, ako sa v posilňovni poberiete k činkám. Dlhodobo to vedie k lepším ziskom a k prevencii proti zraneniam.

Zohriatie je dôležité pri všetkých cvikoch s výnimkou kegelových cvikov. Kegelové cviky sú výnimka, pretože pri týchto cvikoch váš penis nezapájate. Cvičíte vtedy svaly vášho panvového dna, čo je vlastne základňa, z ktorej váš penis vyrastá.

 

Typy zahriatí: Ako si zohriať penis?

Dobré zohriatie spočíva v aplikácii vlhkého tepla na váš penis. Teplo môže byť aplikované rôznymi spôsobmi. Štyri najpopulárnejšie typy zohrievania sú:

– Tepelné podložky
– Ponožka s ryžou
– Teplá navlhčená handrička
– Infračervená lampa

Teraz sa rýchlo pozrieme na všetky štyri metódy a na to, ako fungujú.

 

 

Tepelné podložky

Tepelné podložky sú populárne, pretože nestoja veľa, sú pohodlné a môžete ich zohnať v každom väčšom obchode, alebo obchodnom centre. Exaktné inštrukcie sa zvyknú líšiť od produktu k produktu.

tepelna-podlozka

 

Ponožka s ryžou

Ryžové ponožky sú pohodlné a lacné – môžu byť vyrobené z materiálov, ktoré nájdete v každej domácnosti. Ak si chcete vyrobiť vlastnú ryžovú ponožku, potrebujete: ryžu, ponožku a mikrovlnnú rúru.

Vezmite si ponožku a nasypte do nej jednu až dve šálky surovej ryže. Ponožku uzavrite a uistite sa, že ste v nej ponechali dostatok voľného miesta na to, aby sa mohla pohybovať okolo vášho penisu. Zohrejte ju v mikrovlnnej rúre. Miktrovlnné rúry sa zvyknú líšiť a tak konkrétny čas zohrievania zistíte len testovaním. Zvyčajných je 45 až 90 sekúnd, podľa množstva použitia ryže a tepla, ktoré mikrovlnka produkuje. Ak je vaša ponožka príliš teplá, nechajte ju vychladnúť, aby ste predišli popáleniu. Ak nie je dostatočne teplá, dajte ju ešte na chvíľu do mikrovlnnej rúry.

 

Teplá navlhčená handrička

Teplá handrička je najjednoduchším a najpoužívanejším spôsobom zohrievania penisu. Táto metóda však nie je tak dobrá ako ostatné, pretože teplo z nej uniká rýchlo a po pár minútach použitia je vaša handrička studená. Z tohto dôvodu vám doporučujem použiť teplý textil len v prípade, že nemáte k dispozícii niečo iné.

 

Infračervené tepelné lampy

Infračervené tepelné lampy sa používaju hlavne v lekárskom priemysle. Infračervené svetlo penetruje pokožku a ohrieva tkanivo pod ňou. Je to skvelá pomôcka na zohriatie penisu, ale jednoznačne musíte byť opatrní, aby ste sa nepopálili a taktiež, aby ste teplo aplikovali na penis a v žiadnom prípade nie na semenníky!

 

Iné existujúce spôsoby zohriatia:

– Teplá vaňa
– Sedenie v saune
– Namáčanie penisu do poháru s teplou vodou

 

Upozornenie

Bez ohľadu na to, ktorú metódu zohrievania si vyberiete, nikdy ju pred cvičením nevynechajte. K zohriatiu penisu pred cvičením pristupujte s disciplínou a dávajte si pozor, aby ste si neprehriali vaše semenníky.

 

Praktické rady ohľadom zohriatia penisu

Zohriatie penisu je najdôležitejšou súčasťou každého cvičenia s penisom. Funguje ako prevencia proti zraneniam, robí cviky s penisom a predlžovanie penisu jednoduchším a navyše, nestojí to takmer žiadnu námahu.

Na zohriatie penisu môžete použiť jednu zo štyroch zvyčajných pomôcok o ktorých som už písal v predchádzajúcom článku o zohrievaní penisu.

 

zohriatie-penisu

 

Zohrievanie penisu ponožkou s ryžou, tepelnou podložkou alebo navlhčenou utierkou:

Akonáhle máte vašu pomôcku na zahrievanie (ponožka s ryžou, tepelná podložka, handrička navlhčená teplou vodou…) pripravenú, obviňte ju okolo vášho penisu a nechajte ho v nej zabalený 5 až 10 minút.

Ihneď po zahriatí si potom nasaďte extender, alebo sa presuňte k cvikom na penis. Dávajte si taktiež pozor na tú správnu teplotu. Brotip: Vlažná teplota nie je dostatočná a pálivá je až príliš horúca.

 

Zohrievanie penisu infračervenou lampou

V prípade, že na zohriatie penisu používate infračervenú lampu, dbajte na to, aby ste zohrievali len svoj penis a nie semenníky. Aj keď má vystavenie semenníkov infračervenému svetlu zvyčajne iba krátkodobe následky vo forme menšieho počtu spermií, dlhodobo to môže byť nebezpečné a vy predsa nechcete byť neplodný!

Infračervenú lampu používajte na vzdialenosť cca 40-50 cm (alebo tak ako káže návod). Pri väčšej blízkosti by vám hrozilo popálenie. Penis si zohrievajte 5 až 10 minút.

 

 

Kategórie:Články Cviky

Ostatní práve čítajú:


Priestor pre tvoje myšlienky:

Použitím tohto formulára, súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov touto stránkou.
Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.