Ochrana súkromia

Ako chránime Vaše súkromie

Čo sú súbory cookies?

Väčšina internetových stránok s cieľom zabezpečenia riadneho fungovania, ukladá na zariadeniach užívateľov malé textové súbory, takzvané cookies. Tieto súbory môžu slúžiť na uloženie určitých nastavení. Napríklad voľba jazyka, veľkosť písma, obsah nákupného košíka, súhlas s používaním cookies... Vďaka tomu, ich pri najbližšej návšteve nemusíte znova uvádzať.

V tomto videu je jednoduché vysvetlenie cookies (po anglicky):

Aké súbory cookies ukladáme do Vašeho zariadenia?

My ukladáme iba Váš súhlas s ukladaním cookies cez takýto banner, ktorý zobrazujeme novým užívateľom v spodnej časti stránky. Zobrazuje sa aj keď máte zablokované cookies a tlačidlá na ňom nebudú fungovať ak máte zablokovaný javascript.

Pre lepší online zážitok používame cookies. Pomáhajú nám analyzovať návštevnosť, prispôsobiť reklamu a zvyšovať kvalitu služieb. Viac informácií a možnosti nastavenia tu. Rozumiem

A čo cookies tretích strán?

Áno používame aj tie. Napríklad na analýzu návštevnosti, cielenie reklamy, predaj služieb a podobne. Čítanie a ukladanie týchto cookies je riadené tretími stranami a my k nim nemáme prístup. Tu je ich zoznam:

SpoločnosťCookiesĎalšie informácie
Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irelandgoogle.com fonts.googleapis.com gstatic.com khms0.googleapis.com khms1.googleapis.com maps.googleapis.com youtube-nocookie.com www.youtube-nocookie.com ytimg.comOboznámiť sa s ich ochranou súkromia môžete tu. Ak by ste chceli odmietnuť ich cookies, môžete si nainštalovať tento softvér.

Začnú sa cookies ukladať do môjho zariadenia až po kliknutí na "Rozumiem"?

Nie. Cookies nevyhnutné na prevádzku je možné ukladať aj bez súhlasu. Pričom súhlas môžete udeliť aj prostredníctvom Vášho prehliadača, ktorý slúži ako sprostredkovateľ súhlasu. Ak zotrváte na našich stránkach bez zmeny Vášho nastavenia súborov cookies v prehliadači, predpokladáme, že súhlasíte s ich prijatím. Prakticky ak máte v prehliadači povolené cookies, automaticky súhlasíte s ich ukladaním na Vami navštívených stránkach. Nastavenia svojho prehliadača môžete kedykoľvek zmeniť.

Ako zabránim ukladaniu cookies do môjho zariadenia?

Zariadenia, prehliadače, dokonca ich verzie sa medzi sebou líšia. Viac informácií o tom ako spravovať cookies nájdete tu. Prehliadače umožňujú vymazať aj už existujúce cookies. Blokovanie cookies závisí predovšetkým od Vášho prehliadača. Úplné blokovanie cookies Vám neodporúčame. Vačšina stránok stratí svoje funkcie. Nikde sa neprihlásite, nenakúpite v e-Shope, niektoré weby bez nich nezobrazia ani úvodnú stránku.

V poriadku, a čo moje osobné údaje?

Vaše osobné údaje do cookies neukladáme. Bolo by to vysoko nezodpovedné. Vaše osobné údaje získavame len s Vašim súhlasom. A to:

eMail - pri vyplnení komentov, pri zapísaní sa do mailing-listu, alebo keď nás kontaktujete cez kontaktný formulár. Meno a Adresa - pri vyplnení objednávok

Informácie, ktoré uvediete cez náš formulár spoločnostiam PayPal a Gumroad nevidíme.

Všeobecné zásady ochrany osobných údajov

Prevádzkovateľ

Mr. PETER NAGY, 28 Nether Close, London, N3 1AA, United Kingdom bude spracúvať všetky osobné údaje v súlade s právnymi predpismi Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska a s legislatívou Európskej únie. Pri tom bude v maximálnej miere dbať na ochranu poskytnutých osobných údajov a na súkromie dotknutých osôb.

Dôvody spracúvania osobných údajov

Súčasťou našej činnosti je asj spracovanie osobných údajov. Bez spracovania a poskytnutia osobných údajov by sme nemohli poskytovať naše služby.

Základy spracovania osobnýc údajov

Spracúvame osobné údaje na základe zákona (bez súhlasu) alebo so súhlasom dotknutej osoby. Základom spracovania bez Vášho súhlasu je legislatíva vzťahujúca sa na našu činnosť alebo službu. Bez zákonného dôvodu a súčastne bez Vašeho súhlasu Vaše osobné údaje nespracúvavame.

Zverejnenie údajov tretím stranám

Ak je to nevyhnutné pre plnenie našich záväzkov alebo poskytovanie služieb voči našim klientom, tretie strany môžu spracovať nami spracované Vaše osobné údaje. Pri výbere tretích strán dbáme na vysoký štandard ochrany osobných údajov. Osobné údaje môžu byť spracované v krajinách Európskej únie. Do tretích krajín môže nastať prenos Vašich osobných údajov len v tom prípade, ak Európska komisia považuje ich právny systém za schopný zabezpečiť adekvátnu ochranu Vašich osobných údajov.

Nakladanie s osobnými údajmi

Osobné údaje spracúvame elektronicky alebo manuálne. Prijali sme potrebné opatrenia aby sme zabezpečili adekvátnu úroveň ochrany osobných údajov.

Práva dotknutej osoby

  • Požadovať obmedzenie, opravu alebo vymazanie spracovaných osobných údajov.
  • Odvolať svoj súhlas spracovania osobných údajov.
  • Požiadať o prístup k spracovaným osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby.
  • Podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov.

Ak dôjde k porušeniu ochrany osobných údajov ktoré by mohlo viesť k riziku pre práva dotknutej osoby, sme povinný to oznámiť dotknutej osobe bez zbytočného odkladu.

V prípade akýchkoľvek otázok, nás môžete kontaktovať cez kontaktný formulár.